Værktøj og forbrugsvarer til byggeriet

  Søger du værktøj af høj kvalitet til en ideel pris? Segments er leverandør af professionelt værktøj til byggeri, der optimerer arbejdsdagen – til erhverv såvel som til private. Vi leverer primært værktøj til tømrere, murere, VVS-installatører og diamantborere. Hos Segments finder du et bredt sortiment af kvalitetsværktøj såsom:

  Vi er beliggende i Lynge i Nordsjælland, hvorfra vi servicerer og leverer værktøj til byggeri til kunder i hele Danmark.

  Derfor skal du vælge værktøj fra Segments

  Der er mange fordele ved lige netop at vælge vores firma, når du skal bruge professionelt værktøj.

  100% kundetilfredshed eller pengene retur
  Vi vil altid bestræbe os på at levere det bedste. Vi vil skabe produkter fra allerøverste hylde til så konkurrencedygtige priser som muligt.

  Dag-til-dag levering
  Bestil senest kl. 10.00 og du har dine varer den følgende dag (med mulighed for nattelevering).

  Personlige skræddersyede erhvervsløsninger
  Vi er altid fleksible og tilbyder omkostningsfri lagerløsninger, mængderabat, byt-til-nyt og skarpe stykpriser på værktøj til byggeriet. Vi finder en løsning til dit behov!

  – baseret på danske standarder

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på værktøj til byggeri

  Hvis du eller din virksomhed leder efter en kompetent leverandør af professionelt værktøj til byggeri, så er vi hos Segments de helt rette at kontakte. Vi vil i tæt dialog med dig finde den rette løsning til en billig pris.

  Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et skræddersyet uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 93 99 97 87, eller du kan skrive til e-mail: kontakt@segments.dk

  SEGMENTS forbrugsvarer er til dem, der foretrækker ultimativ kvalitet til ideelle priser

  Leveret af SEGMENTS